background_menu transparant transparant transparant transparant transparant transparant transparant transparant transparant

Walk4KIKA

Zondag 16 juli 2017 - EELDE

Wandeling voor het goede doel: KiKa

Walk4KiKa Eelde is een wandeltocht over de Landgoederenroute Eelde. Je kunt kiezen tussen verschillende wandelafstanden, nl. 10, 17 of 25 kilometer!

Startpunt is Café Boelens te Eelde. Je kunt starten tussen 10 en 12 uur ’s ochtends.

 

De inschrijfkosten zijn € 10,- per persoon, te voldoen bij de start.

Kinderen die mee willen wandelen, mogen een vrije donatie doen.

De gehele inleg gaat naar KiKa! Onderweg wordt uitstekend voor je gezorgd!

Bij terugkomst is er muziek in Café Boelens!

 

Waar doen wij het voor?

De opbrengst van de Walk4Kika gaat naar het team van Beijk Catering, deelnemer aan de Run4KiKaEstafette van 1 t/m 3 september as. In estafettevorm loopt het team van Groningen naar Utrecht: 95 kilometer per dag voor 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om het sponsorbedrag voor deelnemers Marcel de Boer en Monique van Gelder bijeen te brengen, organiseren wij de Walk4KiKa Eelde op 16 juli as. De gehele inleg gaat naar Kika!

 

Over de Landgoederenroute

De route voert langs tal van prachtige landhuizen over een aantal landgoederen in Eelde-Paterswolde! Deze afwisselende wandeling heeft veel te bieden aan mooie natuur: je komt door drassig veengebied, het open polderlandschap, langs de restanten van een oude havezate en door de bossen van verschillende landgoederen met daarbij mooie tuinen, vaak in Engelse landschapsstijl. Een uitgebreide routebeschrijving met informatie over de bezienswaardigheden onderweg krijg je bij de start.

 

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden voor deelname aan de Walk4Kika kan via e-mail naar info@cafeboelens.nl met als onderwerp Walk4Kika. Vermeld in de mail aub je naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal deelnemers. Of vul onderstaand mailformulier in.

Banner Kika1
* Required

Inschrijfformulier